Good riddance!

Ulf Olsson hittad död. Måtte det vara sant! Jag är inte den som brukar frossa i andras död, jag finner det osmakligt t om, men i fallet med just den här människan, en person som torterade en 10åring till döds på ett sätt som vi inte ens sett i den värsta Hollywood-skräckis så kan jag bara säga: Good riddance!

Om det bara var allmänt känt hur han dödade Helen från Hörby så skulle folk ha lynchat honom för länge sen troligen… Men av någon anledning så höll media rätt tyst om tillvägagångssättet. Det är nästan bortom mänskligt förstånd hur han betedde sig.

Nästa meningar är inte för den svage att läsa, men detta sägs vara vad som hände enligt folk som tog del av händelserna: Han våldtog henne. Han drog ut naglarna på henne. Slog ut tänderna. Petade ut ögonen. På en levande 10åring. Sen fick hon svälta ihjäl i en plastsäck.

Han var definitivt riktigt mentalt sjuk. Hörde definitivt hemma på ett mentalsjukhus snarare än ett fängelse. Men allra mest hör han öht inte hemma i livet alls. Nu är inte rättvisa skipad, men världen blev nu iaf en lite bättre plats.

Annonser
Det här inlägget postades i Idioter & idioti. Bokmärk permalänken.