2009 – ett varmt år

Vad har hänt med den globala uppvärmningen nu när stockholmarna fick frysa under hela december? Klart att snön över England visar att det är bluff? Väl?

Svaret är tyvärr att den fortsatte. Expertisen har räknat klart och det ser svettigt ut. 2009 är globalt räknat det 4e varmaste året de senaste 130 åren med en genomsnittlig ökning på hela 0.4 grader. Detta alltså trots att det var ovanligt kallt under halva december i hemtrakterna för en massa konspiratoriska bloggare i västvärlden. Och kopplar man på skallen lite så kan man nog lägga märke till det själv också att en månad knappast är representativ för allt. Det var betydligt fler månader som var svettigare än kallare än normalt vill iaf jag minnas. Och vi kan ju fråga folket down under om de frös när det var 37 grader härom natten efter en torrperiod som nu varat lite för länge för att det ska vara kul. Det är just eftersom väder lokalt inte säger något, som man öht inte ska göra sådana kopplingar till klimatet. Anekdotbevis är öht inte bevis.

NASA har mer info om saken. Fast NASA ljuger väl såklart. Allierade med Climategates konspiratörer. Precis som de gjorde om månlandningen och Area 51… Och sen får vi ju inte glömma att ZOG styr allt inne i den ihåliga planeten tillsammans med ödlefolket och Hitler.

Annonser
Det här inlägget postades i Andra vetenskaper, Idioter & idioti, Konspirationer & pseudovetenskap, Miljöfrågor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 2009 – ett varmt år

 1. Skogsmannen skriver:

  Kan ge mig fan på att Illuminati är inblandat också 🙂

 2. Cecilia skriver:

  Ibland, ibland funkar det att sätta teorierna mot varandra, jag har frågat en konspirationsteoretiker om hur månfararen Buzz Aldrin kan ha träffat aliens på månen, när människor ju aldrig varit på månen. Min vän skrattade faktiskt lite självdistanserat då, trots att h*n annars är djupt i konspirationsträsket.
  (tror t ex att alla mobilsamtal från 9/11-flygplanen var fejk och inga civila satt på dessa plan, endast de ”amerikanska terroristerna”)

 3. Daniel skriver:

  Cecilia: Hehe, jösses.

Kommentarsfältet är stängt.