En rasist styr uppenbarligen Malmö stad

– Jag skulle önska att judiska församlingen tog avstånd från Israels kränkningar av civilbefolkningen i Gaza. I stället väljer man att hålla en demonstration på Stortorget, som kan sända fel signaler.

Illmar Reepalu är en mycket mycket sjuk man. En rasist/nazist som tycker att judar får skylla sig själva ifall de blir angripna. Jo det är exakt det han säger när han tycker att judar som inte tar aktivt och tydligt avstånd från Israel som stat i Malmö (dvs bär en skylt kring halsen? eller hur menar han att det rent praktiskt skulle gå till för judar ute i samhället när de blir påhoppade av den muslimska åsiktspolisen som letar efter sionister?) minsann får skylla sig själva när muslimer och vänsterextremister angriper judarna. Som om Israels existens är hela skulden till allting och inte det faktum att antisemitismen idag är vida utbredd bland muslimer. Vi som kan lite historia känner igen den här retoriken allt för väl. Det  är exakt samma retorik som Hitler och nazisterna hade om judarna. De får skylla sig själva för att vi hatar dem.

Det kan knappast vara ett stolt ögonblick för vettiga malmöbor att man har en renodlad antisemit som styr staden. Ja jag vet, Reepalu skulle aldrig erkänna att han är antisemit trots att han resonerar exakt som en sådan, och folk som läser min bloggpost kommer nog i kvadrat uppfatta det som att ”så fort man kritiserar israel så blir man kallad antisemit”.

För Reepalu och folk överlag begriper inte bättre.

Det här inlägget postades i Historia & arkeologi, Idioter & idioti, Politik & ekonomi. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En rasist styr uppenbarligen Malmö stad

 1. Henrik skriver:

  Jag håller helt med dig. Jag är helt förbluffad över Ilmar Reepalu.

 2. Mikael skriver:

  Hårresande, men jag är tyvärr inte förvånad. Göbb… – förlåt! –
  Herr Reichsführer SAP Reepalu har alltid gett mig kalla kårar.

 3. Ping: Ilmar Reepalu angriper Malmös judar « FRED I MELLANÖSTERN

 4. patrick skriver:

  Hej!

  a) Ilmar ar inte en nazist och inte en racist.
  Att vara emot sionistisk expansion a inte att vara mot judar. Manga judar ar emot detta!! Sa det har inget med ras att gora. Forovrigt, judar raknas normalt satt till vita och ar inte en ras. Han ar inte nazist for han ar inte for en Ledarstat och judeforintelse.
  b) Ilmar ar en idiot som inte skiljer sina personliga asikter om mellanostern fran has job att forsvara alla Malmobors rattigheter till trygghet.

 5. Ping: Ödesdigert val i Sverige: antingen lika rättigheter för alla, eller Ilmar Reepalu « www.ilyameyer.com – Svenska

Kommentarsfältet är stängt.