Det går bra för USA

Bloggvänstern slår sig blodiga i sina försöka att spå USAs död som supermakt och får t om medhåll av den mer eller mindre religiösa hökhögern som hatar Obama. Man kallar Obama för frälsaren som inte lyckades med något (trots att stackarn bara styrt i ett år).

Kalla siffror visar att stackarn Obama går i sina demokratiska föregångares fotspår och vänder misslyckanden hos sin republikanska föregångare till framgång. Det är inte för inte som USAs ekonomi trots allt nästan alltid går bäst under demokrater – för när alla floskler om frihandelns lovsång är färdigsjungna så kan demokraterna alltid styra landet och dess ekonomi bäst.

Ska man ha en president som kan sköta ekonomin, sociala frågor och utrikespolitiken bäst i USA så ska det vara en demokrat.

USA är inte dött som världens ledande ekonomiska supermakt. Kina har lång väg att gå innan man går om. USA är ett land av entrepenörer och intellektuell frihet. USA har här gentemot Kina ett försprång på kanske flera generationer.

Kort sagt: Det går lysande för USA under demokraten Obamas styre även om han omöjligt kan lyckas rätta till allt skit som Bush ställt till med.

Annonser
Det här inlägget postades i Politik & ekonomi. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det går bra för USA

  1. Mikah skriver:

    Men alltså…det är ju asmycket! +5,7 % är rena Kina & Indien tillväxtsiffrorna under ett gott år, och detta ju för världens största ekonomi…under ett kvartal!

    Kina är för centralstyrt och diktatoriskt. Men om hela Kina hade varit mer som Hong Kong så…kanske…

Kommentarsfältet är stängt.