Proportioner

Vid intåget ska Katarina Hulting flinat åt Indiens satsning på utförsåkning och frågat sig om de fastnat för sporten när de ”varit på semester”.
Hon ska också ha undrat hur de iranska kvinnorna skulle få plats med huvudduk under hjälmen i samma gren. Jacob Hård ska ha kallat Indien för en blåbäsnation.

Anmälaren skriver att ”Förutom att vara nedlåtande och kränkande är Katarina Hultings och Jacob Hårds kommentarer inte sportfrämjande. De bidrog till att fokus flyttades till idrottarens härkomst, religion och uppväxtförutsättningar i stället för att fokusera på den prestation de ämnade göra”.

Skurupskvinnan skriver vidare att ”som TV-tittare blev jag mycket illa berörd av att svenska journalister agerade på detta sätt mot några som i den olympiska rörelsens anda representerade sitt land i Vancouver”.

Hur sjutton kan man bli ”mycket illa berörd” av lite klavertramp? Så att man anmäler det hela t om!? Snacka om att ha lite bekymmer i sin vardag om ett par sportjournalisters inte helt politiskt korrekta kommentarer gör en ”mycket illa berörd”. Hur illa berörd blir hon då om hon skulle bli nedslagen på stan? Jättemycket illa berörd?

Skånskan

Annonser
Det här inlägget postades i Idioter & idioti, Politik & ekonomi. Bokmärk permalänken.