Första avsnittet av The Pacific

Sådärja. Då har jag sett första delen av The Pacific. Tom Hanks och Steven Spielbergs TV-serie om en grupp amerikanska marinkårssoldaters öden i Stilla Havet under andra världskriget.

Redan vinjetten, med smäktande toner av Hans Zimmer satte ribban högt och tämligen omgående kastades man in i en berättarstil och teknik man med öm kärlek känner igen väldigt väl från Band of Brothers. Kvalitét. Från början till slut.

Det är svårt att säga hur bra serien kommer bli utifrån ett avsnitt såklart, men det verkar väldigt lovande på alla sätt. Gillade du Band of Brothers är det ju såklart ett måste att se denna. Har du inte sett Band of Brothers så kan du ändå se denna då den är helt fristående. Sen ska du såklart se Band of Brothers ändå, det finns inget giltigt skäl på jorden att inte se den serien.

Annonser
Det här inlägget postades i Musik & Film. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Första avsnittet av The Pacific

  1. Stefan skriver:

    Är själv fanatiskt förtjust i BoB och har därför sett fram emot The Pacific väldigt länge. Pga tentaplugg så har det dock inte varit läge att se första avsnittet ännu. Förhoppningsvis blir det imorgon när jag är utvilad och fräsch.

    Rekommenderar även:
    http://thepacific.se/

  2. Daniel skriver:

    Stefan: Ja du har något att se fram emot då.

Kommentarsfältet är stängt.