Beatrice Ask

Jag har aldrig tyckt om Beatrice Ask. Hon har liksom bara precis kommit med det ena vidriga förslaget efter det andra under borgarnas fyra år vid makten. Hon har, helt otroligt nog, nästan toppat Bodström i vidrighet om man tittar på rena förslag av vidrig natur som hon har kommit med. Och det är en bedrift värdig en riktig skitstövel vill jag lova.

Det här är alltså en människa utan adekvat akademisk bakgrund som har makten över Sveriges kanske viktigaste och mest akademiskt krävande ministerpost (iaf på många sätt). Borde man inte ha som krav att den som ska ha hand om juridik ska vara juridiskt bildad? Säga vad man vill om Bodström, men han var ju faktiskt iaf på pappret en person med teoretiska kvalifikationer att förstå hur juridik fungerar. Fast egentligen borde man kräva att en justitieminister, som de facto kommer arbeta med frågor av social natur, även har utbildning inom sociologiska ämnen. Kriminologi tex. Justitiefrågor är ju mer än juridik. Men Ask har inte ens det i sitt CV.

Men nej, tanten har oavslutade studier i internationell ekonomi från 1800-frös-ihjäl. Det räcker tydligen för chef Reinfeldt. Till skillnad från andra yrken ute i samhället, där CVt måste vara fyllt av lämpliga ämnen och utbildningar för att få ett visst kvalificerat jobb så räknas justitieministerposten inte till detta hos moderatledningen. Här är det inknullningsfaktorn som helt verkar avgöra ens lämplighet. Fantastiskt eller hur?

Det här är en tant med nästan bara idiotiska förslag i CVt. Hon går i mediaindustrins koppel, vill spionera på medborgarna, vill låta samhället få ta blodprov på barn mot föräldrarnas vilja i jakt på droger (trots att lagrådet sa nej), och nu då: Hänga ut anklagade sexköpare.

Denna tant har nu alltså kommit på den lämpliga idén att skicka ut brev till familjen till en person som är misstänkt för sexköp (att hon delvis pudlat detta sen skiter jag i, det är så här hon fungerar och jag tänker inte censurera det bara för att hon gjort det). Ett färgglatt brev ska signalera för alla som ser det, inte minst brevbäraren att familjefadern (jo det är i princip alltid han) är en sexköpare. Beatrice Ask tycker att det är mycket bättre att lägga sig i andra människors privatliv, skapa skiljsmässor och stor familjeolycka, än att sköta det här som man sköter alla andra misstänkta brott. Att en person är att betrakta som oskyldig tills vederbörande är dömd i en domstol osv är inte så viktigt när det handlar om det värsta brottet hon vet: sexköp.

Och på vilket jävla sätt grundar man moralen som säger att  just (anklagade) sexköpare straffas på ett extra förnedrande sätt? Att de ska hängas ut? Jo detta grundar sig såklart i att Beatrice Ask är en modern upplyst och okuvad kvinna, och som denna kvinna ska hon värna om andra svagare kvinnors liv. Och det råder ju en feministisk dogm att alla kvinnor som säljer sex är baltiska Lilja-4-ever-offer som helst vill slippa ifrån det fängelse som någon torsk har skapat åt dem. Balans och nyans är ingen faktor som styr feminister i sådana här frågor utan det är väldigt svartvitt. Att det dräller av fullt frivilliga svenska kvinnor som fullt frivilligt säljer sex vill man inte kännas vid. Utan då är det feministens uppgift att berätta för dessa kvinnor att de faktiskt blir utnyttjade vare sig de själva tror det eller ej.

Vad gäller sexköparen så behöver man heller ej beakta något. Det är en rik vit medelålders man i regel. Ett svin som i princip ska sparkas på bara för att han är vad han är. Att det är en person som ofta mår psykiskt dåligt och har problem sen tidigare med familjerelationen är av ingen relevans. Det är viktigare att grusa familjer och skapa djup familjeolycka på basis av anklagelser, kring något som knappast är ett brott moraliskt, än det är att låta det bara vara. Eller åtminstone sköta det på ett korrekt juridiskt sätt med domstol osv. Nej, moralbrottslingar ska straffas med stupstocken på torget.

Jag verkligen innerligt avskyr Beatrice Ask och den ömkligt populitiska gammeltestamentliga rättvisa hon representerar där allt reduceras till ideologi och spöstraff på torg för brott som hon tycker illa om. Ett förmyndande samhälle som inte sjuder av rättvisa och trygghet, men av rädsla.

Hon är en mycket ond människa som representerar ondska, inte rättvisa, och absolut inte bra moral som hon själv säkert tycker.

Det här inlägget postades i Frihetsfrågor, Idioter & idioti, Politik & ekonomi. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Beatrice Ask

 1. D.Johansson journalist skriver:

  Undrar om hon själv har rent mjöl i påsen, såg dessa videos…..om något riktigt stort man tystat ner…hmm..som annars

  allvarligt skadat sverige med tanke på att polis/åklagare/skl/hsan/socialstyrelsen/fsk/afa

  försäkringar/landstingspolitiker/läkare, med många mfl hade kommit ordentligt vid skampålen.

  Kanske lämpligt att göra en ”groda” och sedan avgå….

  Någon måste ha hållit i trådarna och tystat i alla led..någon med absolut makt över rättsväsendet…..

 2. Ping: Halmdockan Rolf Erikson och våldtäkten i Bjästa « Emil Isberg

Kommentarsfältet är stängt.