Lögnerna och bortförklaringarna bara fortsätter

Katolikerna bara fortsätter med att snacka skit. Nu påstår man att pedofili är vanligare bland alla andra människor än bland präster. Källan till detta påstående kallar men en ”oberoende forskare”. En titt på denna oberoende forskare visar tämligen snart att han är en djupt involverad försvarare av katolicismen som har skrivit massor av böcker som bara via titelarna visar hans frånvarande grad av oberoende. Han är ju en apologet till katolicismen och har så varit under större delen av sin akademiska karriär.

Tror de verkligen inte att folk har bättre förmåga till källkritik än att de skulle upptäcka hur usel källan var? Nej just det, det tror de nog inte helt otroligt nog. Källkritik och katolicism går ju inte direkt hand i hand. Säger en katolsk präst något till en katolik vad gud vill så är det ju rätt och riktigt. Säger påven det är det nästan en naturlag. Det är ju på den nivån källkritik funkar hos katoliker. Bevisligen.

Pedofili (vilket faktiskt är en missvisande term, det är snarast pederast vi talar om när vi talar om övergrepp då pedofiler inte behöver begå övergrepp, endast känna sexuell attraktion till barn, medan  en pederast har en sexuell utnyttjande relation där maktpositionen som lärare över ynglingen står i fokus) är garanterat vanligare bland katolska präster än andra yrkeskårer om man undersökte det hela seriöst och objektivt (på riktigt då, inte låtsasobjektivt). Framförallt är det den enda yrkeskår där det är så uppenbart sammankopplat till yrkets utformning med ett annat undantag, barnhemspersonal. Rapporterna om övergrepp på barnhemsbarn ser likadana ut. Inte helt oväntat ser utformningen av yrkesrollen likadan ut. En läromästare bland ofta internerade barn – och i fallet med prästerna så litar barnen på dem vilket gör det lite värre än det barnhemspersonal sysslade med förr i tiden – då jag för mitt liv inte kan tänka mig att samma tilltro byggdes upp där. Men man ska inte jämföra egentligen, utan var sak ska granskas för sina egna synder. Inte minst katolicismen då.

Men det värsta, och mest relevanta är fortfarande det är katolikerna skyller ifrån sig. Hela tiden. Man låtsas göra avbön i första andetaget, sen kommer ALLTID en beskyllan om häxjakt (beskyllda till dags datum för denna häxjakt: Homosexuella, ateister och judar) eller att någon annan är värre (homosexuella tex). Allt kryddat med ett likställande av kritiken med antisemitism – eftersom man uppenbarligen inte tänker det minsta innan man öppnar flabben. Katoliker. Skärp er eller ni ska få se på häxjakt på riktigt.

En relativt vanlig gammal katolsk sed bland inte minst präster och munkar är späkning. En ritual som med tydliga kopplingar att kuva köttet och dess lustar med smärta. Folk som uppfinner sånt har sexuella behov som de inte kan hantera ordentligt. Skulle du låta ditt barn växa upp i en miljö med en massa späkande individer? Känns det som en trygg miljö för ditt barn?

Annonser
Det här inlägget postades i Idioter & idioti, Religioner. Bokmärk permalänken.