Penisavund

Är det inte rätt märkligt att när män gör grabbiga saker tillsammans likt stenåldersmännen i NY så blir det genast en massa kvinnor och könlösa män som skakar på huvudet nedlåtande. ”Pojkar som inte växer upp” och liknande hörs direkt.

Och om männen tillråga på allt har mage att säga fuck U till feministiska ideal, då blir de ju direkt anklagade för att vara manschauvenister, fascister och framförallt småkukade stackare som måste göra så här för att ta igen bristande storlek på lemmen.

Det slår ALDRIG fel. Via kommentarer i bloggar kan man skymta hatet mot det manliga definierat av annat än feminister. Den man som vågar kräva att få definiera vad manlighet är på egen hand utan att inkludera ”snäll, omtänksam och bejakande av sin kvinnliga sida” får direkt hån som replik av den feministiska åsiktspolisen.

Penisangreppet kommer direkt när män gör primala saker. Det säger mycket mer om penisstorleken eller ev peniskomplex hos de som gastar om det faktiskt.

Jag har ingen aning om stenåldersmännen i NY har en livsstil som är sund, men jag är övertygad om att de tycker att de mår bra och har kul – betydligt roligare än vad FI har på sina möten. Att det är betydligt lyckligare individer än genomsnittsfeministen. Likaså är jag övertygad om att världen är fylld av könsstympade män och feministiska surfittor som bara måste angripa de som inte dyrkar deras feministiska religion. Som vill dra ner alla till samma dystopiska världsbild som de själva vägrar att släppa.

Sorgligt.

Just därför kommer jag aldrig att kalla mig feminist. Aldrig. Jag är man (eller iaf en skäggig gosse på 125 kg) och ser inget ideal i feminismens definitioner av manlighet som passar mig. Det finns inget i det som handlar om mig. Det finns inget i det som tilltalar mig. Varken intellektuellt eller emotionellt. Det är en ideologi som tjänar sitt syfte för att lyfta fram utsatta kvinnor och som kamp för ökad jämställdhet. Ett viktigt steg i vår historia för alla kvinnor. Absolut. Men den missbrukas även för att forma om män till saker de inte är – nämligen kvinnor. Den blir så lätt en fascistisk ideologi i fel händer.

För det är så här: Lika lite som Gudrun Schyman (troligen) vill springa runt i skogen, och kasta spjut på rådjursungar bara för att det är skoj vill jag gå på nån jävla gata i Fjollträsk med bärsele på magen med bebis och bära velourdräkt lyssnandes på kuklös rödvinspoetisk musik av Lars Winnerbäck. Låt de män som av någon anledning vill leva som halvkvinnor göra det om de vill det. Men låt för all del oss som inte vill det, slippa. Och utan hån.

För att hårdra det hela och förenkla språket, så att även rabiata feminister begriper…. Eller nej, det kommer ni inte göra, ni kommer bara skaka på huvudet ännu mer. För så fyllt av Simone de Beauvoir och penisavund är huvudet på er att inget går fram som inte står skrivet i Gudruns lilla röda manual om hur män ska få lov att vara.

Det här inlägget postades i Andra vetenskaper, Idioter & idioti, Medicin, hälsa & psykologi, Religioner. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Penisavund

 1. Cecilia skriver:

  Hmm…jag tror att klagandet och utrop som ”Dom är så barnsliga” har följande orsaker:

  1. Avunden som du talar om, det här att man som lite spädare person, oftast kvinna, inte kan delta i den tuffa aktviteten ifråga, för att man inte skulle palla fysiskt (antar man).

  2. Avsaknad av förståelse för det roliga i aktiviteten, alltså t ex att man själv kanske skulle gilla den om man bara gav det en chans; det är okunnigheten som ger misstänksamheten. Dessutom oron för att aktiviteten är ”slösig”, i det aktuella fallet med att deltagarna äter ”enorma massor” med kött.

  3. Oron för viss diskriminering, att olika makt- och jobb- och bonding-frågor diskuteras under denna tuffa aktivitet, där inte tjejer deltar, så att dessa manliga polare får ett stort kompis-övertag när de söker jobb hos varandra, etc…

 2. cookkerr skriver:

  känsligt ämne detta med din manlighet? hehe. skillnaderna mellan individers personligheter och intressen är större inom könen än mellan könen. man är inte halvkvinna för att man har andra intressen än du och inte halvman som kvinna om man gillar att klubba rådjurskid. moreover. kvinnor är inte ”kuklösa”. de har fitta. i detta inlägget (och andra) visar du samma onyanserade ilska och analysförmåga som nazister, religiösa, idioter osv. tråkigt då du inte tycks vara på något sätt intelligensbefriad och tämligen störande i en annars bra geologblogg.

 3. Daniel skriver:

  cookkerr: Eftersom jag betackar mig för att ha gnälliga kärringar som läsare så får du hemskt gärna cirkulera vidare till en annan blogg där bloggaren bryr sig om anonyma kommentarers ointressanta åsikter.

 4. cookkerr skriver:

  njaa. får se hur jag gör. hursomhelst, bra att du lämnade samhällsvetenskapen.

Kommentarsfältet är stängt.